Ingrediënten:
- 1 pak filodeeg (diepvries in delhaize)
- 300 g diepvriesspinazie
- 150 g fetakaas
- 2 eetlepels gehakte peterselie
- peper
- olijfolie
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Ontdooi de spinazie en laat hem vervolgens uitlekken in een fijne zeef. De spinazie moet goed droog zijn.
- Doe de uitgelekte spinazie in een kom en kruimel er de fetakaas bij.
- Voeg de gehakte peterselie en flink wat peper toe en meng goed. Zout is niet nodig, want de fetakaas is zout genoeg.
- Snijd het filodeeg in stroken van ongeveer 10 cm op 30 cm.
- Bestrijk het lichtjes met olijfolie.
- Schep een lepel van het mengsel onderaan het vel deeg.
- Rol het filodeeg op zoals je met een loempia zou doen.
- Bestrijk de bovenkant lichtjes met olijfolie en leg ze op een bakplaat met bakpapier.
- Bak de rolletjes gedurende 15 à 20 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten