Citroen-roomkaasglazuur


Heerlijk met de wortelcakejes!
Je kan de citroenrasp ook vervangen door limoen voor een iets ander smaakje.


Ingrediënten:
  • 100 g roomkaas (type philadelphia)
  • 60 g boter op kamertemperatuur
  • zeste (geraspte schil) van 1 citroen
  • 200 g poedersuiker
  • 1 eetlepel citroensap
Werkwijze:
  1. Klop de roomkaas, de citroenzeste en het citroensap met een klopper romig en zacht.
  2. Voeg de zachte boter toe en meng alles goed.
  3. Voeg de helft van de poedersuiker toe en meng goed.
  4. Voeg vervolgens de rest van de poedersuiker toe en klop het mengsel totdat er geen klontertjes meer in het glazuur zitten.
  5. Lepel het glazuur op afgekoelde cakejes en laat het gedurende een uurtje opstijven in de koelkast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten